Kunststof vaten


We hebben twee typen kunststof vaten (HDPE) in ons assortiment. Kunststof dekselvaten en bondelvaten (ook wel L-ringvaten genoemd), verkrijgbaar in verschillende maten, verschillende vormen en kleuren. Alle kunststof vaten in ons assortiment zijn UN gekeurde verpakkingen en schok- en stootbestendig.

Ruim assortiment kunststof vaten

Kunststof dekselvaten
De dekselvaten hebben een deksel met een rubberen dichting die op de vaten wordt geklemd met een aluminium spanring. Deze kunststof vaten zijn geschikt voor levensmiddelen en een veilige opslag voor brandstof, chemicaliën en andere vloeistoffen. Dekselvaten zijn verkrijgbaar in ronde of ovale vorm en in blauw of neutrale kleur. Uit voorraad leveren wij de maten 30 tot 220 liter. De vaten van 30 en 60 liter zijn voorzien van handgrepen. 

Kunststof bondelvaten
Bij de bondelvaten zijn de deksels voorzien van twee verzegelbare doppen. Hierdoor zijn ze geschikt voor vloeibare levensmiddelen en voor chemische producten op waterbasis. Bondelvaten zijn alleen verkrijgbaar in ronde vorm en in de kleur blauw. De bondelvaten zijn uit voorraad leverbaar in de afmeting 220 liter.


Kunststof vaten zijn door middel van zeefdruk te voorzien van een logo, of er kan een kunststof sleeve met een logo over het vat geschoven worden. De vaten kunnen eenvoudig gereconditioneerd worden door middel van chemische reiniging of recycling. Wij leveren de volgende kunststof vaten direct uit voorraad:

Kunststof vaten direct geleverd

Alle producten kunnen wij vrijwel direct uit voorraad leveren. Vanuit ons ruime magazijn in Tiel leveren wij uw bestelling, op het door u gewenste moment, bij u af.

Wilt u meer informatie over één van onze kunststof verpakkingen ontvangen? Neem dan direct contact op of bel naar +31 (0)344-623200