Over Ons

Met ruim 45 jaar ervaring in de wereld van kunststof verpakkingen, is Primapack BV uitgegroeid tot een betrouwbare en servicegerichte verpakkingsleverancier voor vele bedrijven in binnen- en buitenland.

Ons assortiment kunststof verpakkingen, bestaande uit onder meer flacons, jerrycans en vaten, is continu aan uitbreiding onderhevig. Zo is Primapack ook uw leverancier voor bijvoorbeeld politainers (bag in box met UN-keur), doseerpompen, verstuivers, allerhande schroefdoppen en accessoires.

Ook voor PET-flacons en pharma verpakkingen kunnen wij u uitstekend van deskundig advies voorzien. Wij informeren u dan ook graag over de vele standaard modellen, maar zeker interessant is ook de mogelijkheid tot het ontwikkelen van uw eigen model PET-flacon.

Door de uitstekende samenwerking met onze gerenommeerde productiepartners, kunnen wij u de kwalitatief hoogwaardige verpakkingen leveren, waar u naar op zoek bent.

Primapack heeft de meeste standaard verpakkingen op voorraad, in het eigen magazijn in Tiel. Hierdoor zijn wij in staat om u flexibel en met korte levertijden te bevoorraden. Desgewenst leggen wij ook van uw specifieke verpakking een voorraad aan.

Kortom, vanuit onze klantgerichte visie voorzien wij u graag van deskundig advies en dat maakt Primapack BV tot dé specialist in kunststof verpakkingen!