Primapack kunststof flacons dé specialist in kunststof verpakkingen


Primapack is uw betrouwbare en servicegerichte verpakkingsleverancier voor binnen- en buitenland. Ons assortiment aan kunststof verpakkingen is continu aan uitbreiding onderhevig. Wij beschikken over een breed aanbod aan PET flacons en HDPE flacons. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de vele standaardmodellen en de mogelijkheid tot het ontwikkelen van uw eigen model kunststof flacon. 

De juiste kunststof flacon

Een mooie verpakking is van groot belang voor uw producten. Primapack zorgt voor de juiste verpakking op maat. Bij ons vindt u een breed assortiment aan standaard verpakkingen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunnen wij een door u gewenste verpakking ontwikkelen. Met uw eigen verpakkingsdesign kunt u zich nog beter onderscheiden van de concurrent.

Assortiment kunststof flacons

Wij leveren PET flacons met nominaal volume van 30 ml tot 1000 ml, in verschillende vormen, halsmaten en kleuren. Daarnaast leveren wij diverse HDPE flacons met nominaal volume van 30 ml tot 2500 ml, in verschillende vormen, halsmaten, verpakt vanaf 48 tot 2300 stuks. Als u doorklikt naar de detailpagina’s vindt u uitgebreide informatie per productsoort. 

Mocht u vragen hebben over onze producten, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen: wij zijn u graag van dienst!